torstai 23. tammikuuta 2014

Winter dog show 19.1.2014 - Turku

Myöhäispäivitys Turun reissusta. Vuoden 2014 näyttely kalenteri on avattu! Mukana oli Vilma ja Nana. Onneksi Vilma oli kymmenen kertaa rauhallisempi menomatkalla kuin Kangasalan näyttelyissä :) Paluumatka sujui hyvin hiljaisesti. Turku oli näyttelypaikkana hyvä, sinne oli helppo mennä, ainoana miinuksena oli, että keskuksessa oli aivan liian kuuma, tosin meidän kehä oli auditoriossa, sie oli keskimäärin lämpöisempää kuin muualla. Toinen inhottava asia mikä eteen tuli, oli: 

Pitkäkyntisiä liikenteessä. ja taitavia sellaisia :D Kävin ostamassa näyttelyluettelon, joka maksoi huimat 7€, joten ei isoa tappiota tullut, kerkesin sitä selailemaan muutaman kerran, kun joku onnistui sen sieppaamaan nenän edestä. Laskin luettelon käsistäni viereeni, juttelimme kaverin kanssa ja neuvoimme ensimmäistä kertaa mukana olevaa naista, jota jännitti paljon.  Kun aloimme tarkistelemaan, koska tarvitsisi alkaa valmistautumaan kehään, ei luetteloa ollut missään, kaikki kaivettiin ja kollattiin, mut ei. Onneksi on vielä mukaviakin ihmisiä liikkeellä, sillä joku, jonka näyttelyt olivat ohitse, lahjoitti omansa käyttööni, kiitos hänelle :) Kyl tarvitsee siis vahtia tavaroitansa kunnolla, vaikka päällä istuisi. Jos ei kennelyskää koiriin tuu, ni sit viedään tavarat. Ei sillä luettelolla väliä ole, mutta saa alkaa tavaroitansa kytätä tarkemmin.

Se niistä ja asiaan. Tuomari ei ollut mieleeni, sillä hän vaikutti hirveän ylimieliseltä, tärkeilevältä ja oli hyvin ilkeäsanainen. Antonio Di Lorenzo tepasteli lähinnä tärkeänä kehässä ja jos hän ei pitänyt koirasta (tai miksei naamasta) alkoi kummallisien tekosyiden liuta. Monelta koiralta mm. puuttui hampaita, Nana oli mitätön koira, jolla ei ole pohjavillaa ja muita hyviä samankaltaisia. Todella tiukka tuomari.

Nanan kanssa ei muutenkaan mennyt kovin hyvin, se ei kehässä jaksanut olla ollenkaan mukana ja sitä kiinnosti vain maahan pudonneet nakit, joten lisää treeniä. Antonion mukaan parempi tiimityöskentely täytyisi olla. Se mitä Nana kehässä liikkui, Antonio kehui liikettä hyväksi. 

Vilma taas yllätti ihan täysin, vaikka koira oli stressissä ja hilse lensi, se ei poukkoillut turhia ja liikkui kauniisti. Antonio kehui karvan ja hännän upeiksi ja tykkäsi koirasta, siksi EH oli pettymys. Vilma sai loistavat arvostelut ja sen kanssa voi mennä Antonion tuomaroitavaksi uudestaankin... ehkä. Muuten oli hyvä reissu ja kivaa oli, sekä matkaseura oli huippua, tuli naurettua väliin itsensä kipeäksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.