sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Jyväskylä KV 23.2

Aidan sivuja tehty.
Vilman masu kasvaa lupaavasti, 

siinä viimeaikaiset huomioitavat :)

Tänään siis matkasimme Jyväskylään kansainvälisiin ja mukana matkassa oli Nana ja Ruska. Päivän huikein tapahtuma oli lähinnä, että tapasin lapsuuden ystäväni, jota en ole nähnyt yli kymmeneen vuoteen, juttua siis riitti ja vietimme huikeen päivän koirien kanssa. Vanha ystäväni pääsi myös pyörähtään ensimmäistä kertaa kehässä esittämään Nanaa,  kun itse jouduin Ruskaa näyttämään, sillä se ei suostunut yhteistyöhön handlerin kanssa. 

Nanan tuomari oli Tanskalainen Inga Bonnez, joka ei pitänyt vaaleanpunaisesta kirsusta ja häntäkin oli jäänyt pyöristämättä. Nana sai silti H:n.

Nanaa ei jänskätä näyttelypaikoilla :)


Ruskan tuomarina toimi Brittiläinen Gavin Robertson, joka vaikutti todella mukavalta mieheltä. Gavin oli myös nopea tuomaroimaan, joten siksi kiire tulikin. Ruskan tuomio oli EH2. Gavinin puheen ymmärsi myös hyvin, joten ei tarvinut olla sormi keskellä suuta, niinkuin viimeksi :D Tosin kommentti paperista "hakkeroitu tasapaino liikkeessä" -jäi hieman hämäämään, mitä meinaa tarkoittaa, tarvii kysellä ensi kerralla muilta mäykkyihmisiltä. 

Ei näy kunnolla, mutta ei kai se niin huonosti liiku :D

Mahtava päivä takana ja seuraavaksi Nanan kanssa Jämijärvelle, jossa onkin tuttu tuomari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.