maanantai 5. toukokuuta 2014

Monenlaista tapahtumaa

Päivitykset on jääneet vähän vähemmälle, joten täytyy hieman kerrata tähän, sillä välissä on tapahtunut vaikka mitä :)

Koiranpentuja ei sittenkään tule, sillä Ally osoitti olevansa valeraskaana. Lasketunajan aikoihin, se innostui hoitamaan ratsastuskenkiäni, vaikka saatavilla olisi ollut tuhannet muut parit. Allyllä oli onnelliset ajat, kun sai extraruokaa, mutta ne ajat on ohi ja näyttelyihin mennään taas suurella tohinalla. Astutusta kokeillaan uudestaan elokuussa. Pettymys oli aika kova, kun niin odottelin pieniä palleroita hoidettavaksi, mutta kyllähän niitä sitten taas tulee tulevaisuudessa :)

22.3 Ryhmänäyttelyt Jämijärvellä
Tietysti hyvällä tuurillani Nanalla alkoi suuri kylvöaika ja menimme näyttelyihin melkeinpä kaljuna. Kehässä seurasi järkyttävä karvavana ja tuomari rokotti, kun ei ollut pohjavillaa laisinkaan, ei kai, sillä ne kaikki oli tiputettu (entiseen) sohvaan. Sohva on entinen, koska pieni parsonimme päätti sen teurastaa... Tuomarina oli Paula Rekinranta, joka pitää Nanasta, mutta tuloksena vain H, kaljuuntumisen vuoksi. Näyttely paikkana Jämijärvi on niin ahdas, että toisella kertaa emme sinne varmaan mene, kehälle ei ollut mitään mahdollisuutta päästä ja kun kehä alkoi, jouduimme olemaan kehän sisällä (josta kommentoitiin jatkuvasti), mutta eipä muutakaan paikkaa ollut. Tietysti ihmiset voisivat olla myös fiksuja ja viedä jo edellisen kehän koirat pois tieltä, joilla tilanne on jo ohi (varsinkin rodut, jotka ovat jo loppuneet) tai muuten edes hieman antaa tilaa, että mahtuu kulkemaan.

3.5 KV Tampere
Heti täytyy hehkuttaa, että Tampereen messu- ja urheilukeskus on näyttelypaikkana aivan loistava! Tilaa on ja samoin istumapaikkoja! Ihmisiä jopa kehotettiin istumaan kehän laidoille, vaikka yleensä se on niin harvinaista herkkua, että tapellaan kynsin ja hampain pienistä aukoista kehän vierestä. Mukana oli Nana, jonka näyttelykäyttäytyminen on aivan loistavaa, se osaa ottaa rauhallisesti, vaikka saavuimme paikalle hirveällä kiireellä (Yöllä oli sjokoira karannut ja aamulla aikataulu lähdön suhteen hieman viiväystyi pyydystystöiden vuoksi...) Tuomarina oli tuttu Paula Rekiranta (jo kolmas kerta) joka viskaisi tulokseksi taas H:n. Nanan kehätyöskentely oli upeaa ja viejänä oli tällä kertaa Linda Hautala. Nanalla alkoi pieni näyttelytauko ja syksyllä palaa takaisin kehiin. Koiran tarvitsee kasvaa ja kerätä massaa (ollaan niin vauvoja vielä muihin samanikäisiin verrattuna?) ja itse täytyy alkaa reenaan vähän ryhtiä ja mallikasta esittämistä :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.