tiistai 5. toukokuuta 2015

Tampere KV 2.5

Tuli vietettyä mukava vappu lapsen kanssa tampereella. tyttö pääsi kyläileen mummilaan, jossa oli täditkin paikalla innokkaana hoitamassa. 

Kerrankin oma kehä alkoi vasta kolmen aikaan päivällä, niin ei tarvinut herätä kukonlaulun aikaan. Hieman epäilytti pärjääminen, sillä en uskaltanut leikata Ruskan kynsiä, sillä se oli pahasti stressaantunut vieraasta ympäistöstä. Koira oli muuten aivan loistavassa kunnossa. Jännitti myös, että antaako se tuomarin tutkia itseään, sillä viime kesän Isojoen näyttelyissä jäi sertit saamatta pelokkaan käytöksen vuoksi. Koiraan on iskenyt joku kumma pelko jostain? 

Nopeet treenit ulkona


Näytin koiran itse, sillä Ruska ei antanut Lindan nostaa sitä. Onneksi koira rentoutui hieman kehässä ja liikkui hienosti. Tuomarina toimi venäläinen Lyudmila Tchistiakova, joka oli erittäin mukava. Kehässä ei saanut tosin käyttää makupaloja. Tuomari katsoi hampaat, mutta ei kokeillut koiraa muuten, meidän tuuri, Ruska olis varmaan hypännyt alas pöydältä. Tampereen messukeskus on paikkanakin loistava käydä näyttelyissä hyvän tilavuuden vuoksi. 

Ruskan tulos: KÄY ERI, SA

"5 vuotias. Hyvin tyypillinen narttu. Oikean tyyppinen ja kokoinen. Sopusuhtainen ruumiinrakenne. Ilme voisi olla pehmeämpi ja narttumaisempi. Muuten hyvä pää. Oikeat liikkeet takana. Liike on tasapainoista. Hyvin kulmautunut"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.