perjantai 24. lokakuuta 2014

Tietokoneeton elämä...

On se kamalaa ja elämää vaikeuttavaa... kuinkahan sitä joskus on pärjänny ilman tietokoneen suunnatonta apua? Epätoivon hetkellä elvytettiin varmaan -95 vuodelta olevaa vanhaa nurkkaan säilöttyä rotiskoa, johon loppui järki siinä vaiheessa, kun käynnistämiseen meni 45 minuuttia. Perusasiat, kuten sähköposti täytyi mennä lukeen kirjastoon, laskut maksaa pankissa ja facebookin sosiaalisen maailman sai unohtaa, jos sähköpostin lukemisen yhteydessä unohti tulostaa jotain, niin sai odottaa seuraavaan kertaan. Oma tietokone lähetettiin huoltoon ja siellä selvisi, että kone veti viimeiset henkäykset vedettyään koiran karvaa sisuksiinsa (jota meiltä aina väliin löytyy... tarpeeksi) No, nyt on uusi kone hankittu, jota muistamme jatkossa imuroida ja päivittää tarpeen mukaan, elämä palaa taas raiteilleen, vaikkakin ilman tietokonettakin oppi elämään ja hyvin, kaikkeen sitä ihminen sopeutuu. Tällä välin onkin tapahtunut kaikkea ja en varmaan puoliakaan muista:

Vilman pennuista: Valeraskaus TAAS, ei siitä sen enempää, ketuttaa.

Uusia eläimiä: Pena (ranskanluppa), Prinsessa (ranskanluppa), kolme kukkoa (Pomo, Karju ja Paavo), Kana (neiti Töyhtänä) (Kyl ovatki nimet saaneet...) 
Ranskanluppa Pena


Kuvassa Paavo istuu kädellä :)


12.8.14 Kyyhkystyksen aloitus päivä ja noutaja kaksikko sai haettavakseen 71 kyyhkyä (joista emäntä sai 6, ihan ekalla metsästyskerrallaan) 


Allyn ja Naomin aamun kyyhkysaalis

Emäntäkin sai jopa saalista

20.8.14 Sorsastuksen aloituspäivänä sama kaksikko (Ally ja Nana) haki 12 sorsaa. 

Aida tapasi luolatreeneissä heti pahimmat, eli mäyrät. Hienosti meni takaisin uudella puhdilla, vaikka mäyrä hieman ärähtikin sille. 


Aida ja luolatoveri Taavi saaliinsa kanssaNana aivan tärkeänä saavutuksesta
Aida iloisena pystistä

28.9.14 Rivieera Match Show Kankaanpäässä, johon muistiaan meni tauoan jälkeen Nana teroittamaan ja Aida harjoittelemaan uutta tilannetta. Nanan sijoitus oli punaisten kolmas ja Aida sinisten toinen :) 
Tapahan Jippu
Ajokoira tiimi sai vahvistusta 8.10 ja Tapahan Jippu muutti meille. Jippu on oikein nätti neiti :) Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.