sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Murheiden joulukuu 2014

Rakas lintukoiramme Ally nukkui pois 12.12.2014. Nana jäi ilman esimerkkiä ja opettajaa, joten toivottavasti arvokas opetusaika sorsa- ja kyyhkyjahdissa ei ole menny hukkaan.

Koskaan ei arvata oinut vois, 
että yö seuraava viimeinen ois 
Nyt vain muistot rakkaat mulle jäi 
Sinua kovasti kaipaan, ystäväin

 Ally 12.12.2014


Myös ranskanluppa tyttö Prinsessa menehtyi selittämättömästi ja upea viikinkikukko Karju. 

Iloisempia aiheita menneiltä kuukausilta ja tältä hetkeltä...

 

25.10.2014 Aida ja Nana kävivät seinäjoen näyttelyissä kehässä pyörähtämässä ja tuloksiksi jäi Nanalle NUOEH ja NUK4, tuomarina toimi ruotsalainen Ragnarson Patric, joka oli oikein mukava ja valoisa persoona, perusteli hyvin antamansa arvostelun. 
Aida oli ensimmäistä kertaa virallisissa näyttelyissä ja näyttäjää jännitti Aidan mahdollinen "kaunis" käytös, mutta turhaan, neiti oli niin mallikelpoinen koira, että sai omistaja olla ylpeä. Aidan tulokseksi tuli JUNEH ja  JUK4, tuomarina toimi Aidalle Bergbom Karin, joka mielestäni arvosti enemmän karkeakarvaista ja hieman "tuhtikuntoisempia" koiria. Aidan saavutus oli oikein iloinen yllätys. 

Marraskuun lopulla taloon muutti suomenajokoira vahvistusta lisää ja pikku naskali, Jetta, on ajan kanssa osoittautunut todella jääräpääksi, kai siitä tulee seuraava jäniskilpa- koira? :D

 


Tämän illan postaukseen laitetaan kertomus Alin ketunajokokeesta :) ja päivitetään kuvat edelliseen postaukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.